Labels

marți, 13 decembrie 2011

Haul Yves Rocher

Dragelor,

Stiti cand va spuneam ieri ca urasc cel mai mult zilele de marti? Ei bine, azi in Bucuresti este o ceata oribila. Nu pot vedea nimic pe geam la birou, doar un gri apasator. Sa mai mentionez ca e 13.12.11?

Dar ma bucur ca mai am doar cateva ore la birou si apoi fug acasa la relaxare. Intr-o pauza scurta vreau sa va arat cele 2 comenzi Yves Rocher pe care le-am primit saptamana aceasta. Am comandat din catalogul cu parfumul Comme une Evidence si din cel cu Naturelle.


Din primul catalog mi-am comandat doar lotiunea micelara (urmeaza review) si am primit cadou luciu de buze si parfumul, plus o mini crema. Pentru toate am platit 28 ron. Nu m-a impresionat Comme un Evidence, e un pic cam serios pentru mine, dar planuiesc sa i-l fac cadou mamei. Ei i-a placut foarte mult, dar a reusit sa sparga sticla. Sigur se va bucura grozav de supriza.

Din al doilea catalog mi-am comandat dizolvantul pentru oja, fiindca oricum aveam nevoie de unul. Am primit cadou parfumul si am platit vreo 24 ron (dizolvant + transport). Mi-am dorit sa incerc parfumul Naturelle fiindca notele pareau foarte apetisante: Lamaie, Mar Verde, Cedru Alb. Imi place foarte mult parfumul, este perfect pentru primavara-vara. Imi aminteste de D&G Light Blue (parfum care imi place, dar din pacate a devenit extrem de comun si pe care nu l-as cumpara), dar tine extrem de putin, 3-4 ore. Cred ca il voi pastra ca parfum de camera sau pentru lenjerie.

Sunt foarte multumita de cumparaturi! Cred ca in ultimul an nu mai facusem nicio comanda Yves Rocher, dar acum am revenit. Produsele lor sunt bune, dar partea cea mai frumoasa sunt promotiile pe care ei le au si cadourile. Marturisesc ca nu as cumpara un parfum de la ei la pret de catalog. E ca la Avon; mai bine un parfum senzational decat 2-3 ok. Nu ma supar insa daca primesc cadou parfumuri YR... Ce client odios sunt!

Voi ati comandat din aceste cataloage? Am vazut ca sunt foarte populare in aceasta perioada.

Pupici caldurosi (poate mai alunga din ceata) XOXO