Labels

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Swatch: Yves Rocher Couleurs Nature - Roz Auriu



Azi vreau sa va arat un gloss primit cadou la una din comenzile Yves Rocher. Am observat ca multe fete sunt fane ale acestui brand si trebuie sa recunosc ca sunt anumite produse care m-au cucerit si pe mine.

Am primit acest gloss cadou la o comanda dintr-un catalog inca valabil. Il gasiti aici. Oferta este urmatoarea: la orice comanda primiti cadou un gloss Couleurs Nature (la alegere din 3 nuante) si daca valoarea comandata este peste 25 ron primiti si parfumul Comme une Evidence. Transportul este gratuit. Singura observatie este ca trebuie sa fiti client nou sau sa comandati pe un nume care nu este inregistrat la ei (al mamei, al sorei etc.)


Eu mi-am ales Roz Auriu fiindca m-am gandit ca Roz Cristalin e un fucsia si Ocru e un nude deschis.Imi place mult culoarea - asa cum spune si numele, este un roz deschis cu sidef auriu. Consistenta este una vascoasa, asemanatoarea cu Glam Shine 6h. Se simte usor pe buze, deloc neplacut, iar rezistenta este chiar buna. Cel putin 3 ore, daca nu mananci, fumez, bei cafea etc.


Cred ca se potriveste oricarui pigment fiindca e o nuanta naturala si placuta. Eu am tenul deschis si este un roz dragut, dar pe un ten mai inchis iese mai bine in evidenta auriul (l-am testat pe surioara mea)


Voi ati incercat glossurile de la Yves Rocher? Cum vi se par?


PS: Nu uitati sa va inscrieti la giveaway pana duminica!


Pupici XOXO