Labels

vineri, 27 ianuarie 2012

Review: Sapun lichid Online

Hello dears! Ieri am incheiat giveaway-ul ON LiNE, (felicitari castigatoarelor!) iar azi fac planuri pentru o noua surpriza pentru voi ;)

Acum insa vreau sa va prezint 2 produse pe care le-am primit pentru testare din partea ON LiNE, probabil drept consolare fiindca eu nu aveam dreptul de a participa la giveaway :). Este vorba de sapunul lichid cu parfum de liliac si sapunul lichid cu masline (pe care il vor testa si cele 2 castigatoare).


Ce spune producatorul despre acest produs:

ON LiNE te alinta cu doua noi arome: sapun lichid cu liliac si sapun lichid cu masline

Mainile noastre dezvaluie foarte multe despre noi, despre activitatile cotidiene, despre sanatate, varsta... Totodata, mainile pot avea un rol important in relatiile cu oamenii, fie ca vorbim despre o simpla strangere de mana la inceputul unei intalniri de afaceri, de incurajare a unui prieten sau de tinutul de mana al unui copil. Ingrijirea atenta a mainilor este esentiala, mai ales in sezonul rece, cand frigul si schimbarile de temperatura pot duce la neplacuta asprime a mainilor si la crapaturi.

ON LiNE, liderul pe piata poloneza de sapun lichid, aduce doua noi sapunuri lichide: cu liliac si cu masline. Ingrijirea mainilor va deveni astfel mai placuta si mai eficienta.

Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret.
Mainile noastre vor fi pregatite de sezonul rece datorita factorilor de hidratare naturala(FHN) continuti, ce asigura hidratarea si protectia impotriva factorilor nocivi, cum ar fi frigul sau poluarea. Formula cremoasă, cu un pH neutru, contribuie de asemenea la protejarea mâinilor, păstrându-le sănătatea şi frumuseţea.

Pe langa aromele de liliac si masline, produsul se regaseste in urmatoarele variante de arome: Lapte si Miere, Lacramioare, Castravete, Tei, Magnolie, Lavanda, Fruit Line Zmeura, Piersica, Mar Verde.

Produsul este disponibil in hypermarkerturi si supermarkerturi.
Ce spun eu:
Nu folosesc sapun bar, doar lichid si termin un recipient de 500 ml cam intr-o luna. Am testat multe produse si nu am pretentii mari: sa curete bine, sa miroasa frumos si sa nu usuce excesiv. Din pacate majoritatea produsele cheap nu respecta ultima cerinta.

Am primit coletul luni si am fost foarte entuziasmata sa testez produsele. Pana acum am mai folosit sare de baie si sare pt picioare de la ON LiNE si mi-au placut - pacat ca sunt doar in 4, respectiv 3 variante. Ambele sapunuri miros foarte bine. Cel cu parfumul de liliac imita destul de bine aroma naturala, fara sa para artificial, iar cel cu masline nu miroase chiar a masline/ulei, dar parfumul este placut, putin mai fresh decat primul.

Ambele fac ceea ce ar trebui sa faca un sapun: curata bine impuritatile. Au o textura cremoasa si fina, care iti lasa impresia ca trebuie sa te clatesti mai mult. Parfumul se simte putin dupa ce te-ai spalat pe maini, discret. Ce imi place cel mai mult la aceste produse este senzatia de hidratare pe care o lasa dupa aplicare. Eu am probleme cu mainile uscate, folosesc in exces crema de maini si imi place ca sapunurile ON Line nu usuca, nu lasa senzatia aceea de piele care tine.


Am intrat pe site-ul de prezentare a produselor ON LiNE si deja am pus ochii pe sapunul cu parfum de lacramioare. Stiu ca sunt persoane carora nu le place senzatia de hidratare dupa ce folosesc sapun (in special barbatii), pot incerca varianta Antibacterial.

Daca va intereseaza ingredientele, am facut o poza la sapunul cu liliac:


Produsele le gasiti la pretul de 9.5 ron/ 500 ml - destul de convenabil.

Voi ati incercat pana acum produse ON LiNE?

Pupici XOXO