Labels

luni, 13 februarie 2012

Montagne Jeunesse Giveaway!



Dragelor,

Nu vom lasa ninsoarea de afara sa ne traga in jos. E adevarat, o sa ne ingreuneze mersul, dar pastram moralul ridicat si asteptam primavara. Pentru a face inceputul acesta de saptamana cu adevarat frumos, v-am pregatit un nou giveaway impreuna cu Montagne Jeunesse.

Inainte de a va spune ce premiu frumos puteti castiga si ce trebuie sa faceti pentru asta, vreau sa va prezint cateva detalii despre produsele Montagne Jeunesse, pe care cu siguranta le-ati observat in magazine.

Gama de produse Montagne Jeunesse este formata din masti de fata, de par si pentru corp ambalate pentru 1-2 utilizari.

Produsele pe baza de ingrediente naturale, cu texturi lejere si cremoase nu sunt testate pe animale, compania fiind interesata de problemele mediului.

Gama de produse contine:
  • masti de fata (curatare, hidratare, tonifiere&detoxifiere)
  • masti picioare (racoritoare si reconfortante)
  • masca de corp(masca anticelulitica)
  • masti barbati(curatare, detoxifiere, exfoliante)
Eu am testat pana acum de la Montagne Jeunesse masca Strawberry souffle hidratanta cu capsuni, masca Fruit Smoothie cu fructe si namol Cellulite Mud. Mastile miros foarte foarte bine si e o adevarata placere sa le folosesti. Namolul l-am folosit in urma cu ceva timp, am avut vreo 4-5 plicuri. Imi amintesc doar ca pielea se inrosea bine si pisca, dar nu am facut un tratament complet pentru a vedea rezultate wow.

Produsele pe care le puteti castiga sunt:

Masca cu namol
Aceasta masca de fata cu namol de la Marea Moarta curata tenul in profunzime, deschide porii blocati pentru a purifica si catifela pielea.

  

Masca antiacneica
Aceasta masca antiacneica trateaza petele si cosurile, actionand in mod  natural asupra zonelor afectate pentru a le curata in profunzime.


Masca cu rodie
Aceasta masca, cu extract de rodie, zmeura, strugure, merisor si Vitamina E, curata porii in profunzime lasand tenul improspatat si curat. Pelicula, ce se formeaza pe fata dupa aplicare, se indeparteaza cu delicatete dinspre margini spre interior.


Tot ce trebuie sa faceti este:
Atentie! Concursul se desfasoara pe FB!
Giveaway-ul este deschis de azi si pana duminica, 19.02, ora 14:00.

Vom avea 3 castigatoare ( alese cu random.org ) care vor primi fiecare un set format din cele 3 masti:
  • masca cu namol
  • masca antiacneica
  • masca cu rodie
Din momentul postarii castigatoarelor, acestea au la dispozitie 24 de ore pentru a-mi trimite datele personale pe mail la kristastips@gmail.com

Mult succes!