Labels

marți, 14 februarie 2012

Valentines Day Giveaway by Mazza.ro




Ce soare frumos e in Bucuresti de Valentines Day!

Eu azi sunt o norocoasa fiindca mi-am luat concediu de la munca si pot sa ma bucur de aceasta zi frumoasa impreuna cu my love. Pentru mine Valentines Day e doar o scuza pentru a sarbatori iubirea - da, ar trebui sa facem asta in fiecare zi, dar azi cu atat mai mult.

Daca esti single de VD, sigur vei gasi o petrecere nebuna unde sa sarbatoresti anti-VD, iar daca esti intr-o relatie si iubesti, de ce te-ar deranja o zi (chiar 2 daca luam in calcul si Dragobetele) in care sa sarbatoresti aceasta iubire?

Indiferent de situatie, eu am pentru voi azi un cadou foarte frumos - un giveaway sponsorizat de Mazza.
Inainte de conditii, vreau sa va spun cate ceva despre ei.

Mazza.ro este un site care ofera bijuterii online, de la bijuterii cu cristale Swarovski, pentru un cadou sofisticat, la bijuterii fantezie pentru a accesoriza cu succes orice tinuta simpla. Am facut o selectie a itemurilor care imi plac cel mai mult:






Ce puteti castiga?

Orice bijuterie fantezie va doriti de pe site-ul Mazza.ro, la alegere, din cele disponibile pe stoc.

Ce trebuie sa faceti?

1. Sa dati follow blogului prin GFC (casuta in dreapta paginii)
2. Sa dati like la pagina mea FB
3. Sa dati like la pagina de FB a sponsorului
4. Sa da-ti share la aceasta postare pe FB cu textul: "Giveaway de la @Krista's Beauty Tips si @Mazza.ro" (share public astfel incat sa pot vedea postarea cand intru pt verificare si cu tag)
5. Sa completati tabelul de mai jos

Giveaway deschis de azi si pana duminica 19.02 14:00. Castigatoarea are la dispozitie 24 de ore pentru a-mi trimite datele pe kristastips@gmail.com

PS: Nu uitati de giveaway-ul Montagne Jeunesse de pe FB!