Labels

miercuri, 7 martie 2012

Fit & Fabulous: Ce mancam la pranz si la cina?

Dragelor,

Azi revin cu o postare Fit & Fabulous, pentru ca deja s-a incalzit afara si eu numai cu gandul la vacanta sunt. Stiu ca mai e mult pana ma voi praji la soare pe plaja, dar daca vrei sa arati senzational trebuie sa te apuci serios din timp. 10 sedinte de electrostimulare si dieta stricta in luna iunie nu vor fi suficient!

Am vorbit pana acum despre regulile de baza in alimentatie, apoi mi-am sustinut pledoaria pentru micul dejun - atat de important pentru o alimentatie sanatoasa. Astazi vreau sa vorbim despre ce mancam la pranz si la cina, sa intram putin mai in detaliu despre ce inseamna un meniu potrivit atunci cand vrem sa dam jos mai multe sau mai putine kilograme.

Gasiti o gramada de articole pe internet despre ce ar trebui sa mananci ca sa slabesti, liste de alimente si regimuri. Eu vreau sa va prezint cateva principii de alimentatie si felul in care le putem aplica. Subliniez din nou ca nu am studii in domeniu, doar sunt pasionata de ce inseamna alimentatie sanatoasa - corecta. Ce postez este din experienta personala si fiecare din noi este unica.

Acum sa revenim la ce mancam. Totul se rezuma la o ecuatie simpla: