Labels

joi, 15 decembrie 2011

In the nude

In sfarsit avem parte de un pic de soare in Bucuresti, dupa o zi cu ceata si umezeala multa in aer. My hair is soooo freazy!
Pentru postarea de azi vreau sa va arat colectia mea de oje nude + french. Foarte rar imi fac french fiindca pana acum cateva saptamani aveam unghiile lungi. Dupa o vizita nefericita la o manichiurista noua, am fost nevoita sa mi le tai scurt.
Cand imi fac french folosesc model fiindca nu sunt deloc indemanatica si iese destul de bine. Pentru tip folosesc ultima oja din cele de mai jos, iar pentru restul unghiei imi place prima nuanta OPI Passion sau penultima Flormar.

Mini colectia mea nude este urmatoarea:

fara blitz
cu blitz

Sa facem cunostinta cu participantele din concurs:

OPI Passion este un nude rose care arata adorabil in sticla. Se aplica ca toate ojele OPI extrem de usor, o adevarata placere. Finish-ul este translucid, cu un luciu frumos. E perfecta pt french, dar nu o recomand pe intreaga unghie fiindca nu ajungi la nuanta din sticla nici prin 3 straturi.



ELF Champagne este printre singurele nuante de la ELF care imi place. Se aplica bine, 2 straturi sunt suficiente pentru nuanta din sticla. Este un nude sidefat, stralucitor. Rezistenta este buna, sa spunem intre Avon si Flormar.



Farmec 114 si  4 sunt nuantele nude pe care am de la Farmec. Prima este un alb-roz sidefat, in 2-3 straturi este opac si arata bine. Imi aminteste insa de nuantele folosite de mamele noastre pentru manechiura, nu mi se pare foarte moderna. Farmec 4 este printre preferatele mele - o nuanta absolut geniala. Este un nude mat perfect, flesh, naked spuneti-i cum vreti, dar cumparati neaparat aceasta nuanta. Sunt suficiente 2 straturi pentru o acoperire perfecta. Rezistenta e buna, dar trebuie reimprospatata la 2-3 zile. V-am mai spus ca ojele Farmec au tendinta sa se estompeze.




Flormar 012, 077 si 400 -  stiti deja ca imi plac ojele Flormar, nu le mai laud. Dintre nuantele de mai jos, prima este un alb laptos mat, poate fi purtat simplu in 3 straturi pt a ajunge la culoarea din sticla. A doua este un roz deschis, potrivit pentru french, dar si daca va doriti unghii baby pink. Nuanta 400 o folosesc pentru tip, e destul de ok, acopera bine - nu perfect. As vrea sa o inlocuiesc cu nuanta alba din gama Supermatte fiindca am inteles ca ojele din aceasta gama au acoperire mai buna






Atat din colecta mea de oje pt azi. Nu sunt multe, dar nici nu sunt fan french clasic, mai ales in perioada aceasta a anului - imi place in schimb french-ul colorat :D

PS: Pana am terminat de scris acest post a disparut soarele :(

Pupici XOXO