Labels

sâmbătă, 17 decembrie 2011

Review: Bourjois Foaming Cleansing Cream

Dragelor,

Sunt puţin under the water azi. Ştiu că se apropie Crăciunul. Ştiu că se apropie concediul pe care îl aştept de câteva luni deja, dar mă simt destul de slăbită şi blue. Eh, trece şi starea asta. Probabil am nevoie doar de o cană de ceai negru cu aroma de portocale.

Azi vreau să vă prezint un produs care pe mine m-a surprins în mod plăcut. Este vorba de crema de curăţare a tenului de la Bourjois. Am primit acest produs cadou prin septembrie când mi-am cumpărat un fond de ten Healthy Mix de la Sephora. O perioadă am fost sceptică şi am uitat produsul în dulapul din baie, pentru o zi când poate îl voi încerca. Am avut această reacţie fiindcă aşa cum v-am mai spus, eu am tenul mixt şi mă feresc de orice mi l-ar putea îngraşa.

Dar din cauza celor câteva săptămâni cu temperaturi foarte scăzute, tenul meu a devenit mai sensibil şi mai uscat. În general folosesc Bioderma Sebium, am hotărât insa să trec pe ceva mai light şi acest produs părea optiunea perfectă. De vreo luna îl folosesc în fiecare seara să mă demachiez fie după ce am sters tenul cu demachiant/ soluţie micelară, fie direct pe tenul machiat. În acest timp mi-am putut face o părere despre el.



Dar să vedem ce promit producătorii:

Crema Demachianta FOAMING CLEANSING, special conceputa pentru pielea uscata si sensibila. Formula sa spumanta combina supletea si catifelarea extractului de bumbac cu proprietatile calmante ale apei de trandafir. Pielea ramane curata, hidratata, confortabila, supla si moale.
O formula imbogatita cu extract de bumbac si cu apa de trandafir pentru o curatare delicata conceputa special pentru ingrijirea pielii uscate si a celei sensibile.



Ingrediente:

Ingrediente: Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl betaine, Acrylates/c10-30, Alkyl acrylate crosspolymer, Lauryl glucoside, Sodium chloride, Sodium benzoate, Styrene/acrylates coploymer, Citric acid, Sucrose cocoate, Sodium hydroxide, Ceteareth-60 myristyl glycol, Xanthan gum, Parfum(fragrance), Cocamide MEA, Disodium cocoamphodiacetate, Propylene glycol, Rosa hybrid flower water, Tetrasodium EDTA, Butylphenyl methylpropional, Linalool, Hexyl cinnamal, Gossypium herbaceum(cotton) seed extract, CL 15985(yellow 6), CL 17200(red 33).



Ce spun eu:

Ambalajul este un tub roz adorabil ce permite un dozaj potrivit. Pt un produsul asa cremos un aplicator cu pompa ar fi fost dificil de folosit. Produsul este sub forma de crema, se maseaza pe tenul ud si se clateste bine.
Eu il consider minunat pentru un ten sensibil, pentru ca nu il irita deloc. Nu usuca tenul si il lasa foarte fin si placut parfumat. Surprizator, pt un demachiant cu apa curata foarte bine, inclusiv rimelul. Ce imi place cel mai mult la acest produs este senzatia confortabila pe care o ofera tenului atat in timpul folosirii cat si dupa.
L-am folosit si pentru demachierea ochilor si nu mi-a irita pielea sensibila din aceasta zona, dar daca intra in ochi ustura, nu e chiar sampon de bebelusi :)



Si un mic rezumat...
Plusuri:
  • textura cremoasa
  • senzatie foarte placuta la aplicare
  • demachiaza bine tenul
  • nu usca si nici nu irita tenul
  • potrivit pentru ten uscat, sensibil, chiar si mixt (iarna)
Minusuri:
  • nu e nici demachiant, nici gel de curatare - poate unele fele nu prefera aceasta combinatie intre cele 2
 Nota: 9.5/10
Il voi mai cumpara? Da, dar doar in sezonul rece.

Am fugit la cumparaturi!
Pupici XOXO