Labels

marți, 20 martie 2012

Masca fierbinte cu vanilie Fudge Sauna de la Montagne Jeunesse

Dragelor,

Azi vreau sa va vorbesc despre a doua din cele 3 masti Montagne Jeunesse pe care le-am primit pentru testare.

Cele 3 masti primite de mine sunt:

Azi vorbim despre masca cu vanilie Fudge Sauna. Daca va spuneam in postarea precedenta cat imi place parfumul de ciocolata alba vanilata, trebuie sa stiti ca mirosul delicios de caramal este si mai apetisant!


Ce spun cei de la Montagne Jeunesse despre acest produs:

Masca fierbinte cu vanilie este recomandata pentru tenul normal, gras si pentru zona T. Incalzeste si deschide porii, curatandu-i in profunzime, iar pielea ramane catifelata si plina de stralucire.


Ingrediente:

Ce spun eu despre acest produs:

Deja stiti ca Mastile Montagne Jeunesse sunt ambalate in pliculete de 11-17 gr, la minidoza, cantitatea fiind suficienta pentru 2-3 aplicari. Se deschis usor, dar nu le poti inchide, aceea ce inseamna ca e de preferat sa le folosesti intr-un timp cat mai scurt. Eu am folosit masca cu ciocolata alba intr-o saptamana si jumatate si nu s-a uscat deloc, desi are argila in continut.

Daca prima masca testata miroase mai mult a vanilie, masca Fudge Sauna miroase a caramel delicios. Nu stiu de ce in romana au tradus masca cu vanilie, cand fudge inseamna caramel.

Crema are o consistenta cremoasa, precum un caramel nelipicios, avand si culoarea potrivita. Este foarte fina si se intinde usor pe fata. In momentul in care o aplici cu miscari circulare, masca se incalzeste, o senzatie foarte placuta care dureaza aprox 1 minut. Eu am pastrat masca 15 minute dupa care am clatit-o cu multa apa.

Dupa aplicare: ten curat, neted, fresh. Sincer, efectele dupa aplicare asupra tenului nu ma dau pe spate, nicio masca nu m-a impresionat peste masura pana acum, dar aceasta masca merita folosita pentru acele 15 minute de relaxare cu parfum de caramel. Cred ca aceasta masca imi place chiar mai mult decat cea cu ciocolata alba.

Pret: 7-9 ron din supermarketuri.
O recomand? Da, pentru momentele SPA la tine acasa, cand esti la dieta :)

Voua ce masti Montagne Jeunesse v-au placut cel mai mult?

Pupici XOXO

PS: Nu uitati de Super BDay Giveaway la care puteti castiga unul din ce 9 premii!