Labels

luni, 9 aprilie 2012

Super BDay Giveaway - Winners (II)

Am revenit azi cu partea a doua a castigatorilor la Super BDay Giveaway!

Inainte de a posta castigatorii vreau sa bat campii putin :)

  • Saptamana trecuta, incepand din weekend si pana ieri am fost intr-o continua sarbatoare de ziua mea. Am implinit 24 de ani. Pentru colegii de munca sunt un copilas, pt familie sunt 'aia mica', iar pentru cei de varsta mea sunt cea imbatranita inainte de vreme intr-o multinationala. Nu s-a schimbat nimic pt mine - mi-am sarbatorit aniversarea cu aceeasi bucurie ca in ultimii n ani (cati imi amintesc). Poate doar sunt putin mai stresata din cauza ridurilor de expresie pe care le am de muuult timp, dar parca acum sunt mai expresive ca niciodata.
  • Va multumesc mult pentru urari, chiar m-am simtit grozat cand am vazut cate fete au comentat la postarea Super BDay Giveaway, urandu-mi 'La multi ani'. Ma bucur ca nu am primit amenintari pe FB si mesaje urate fiindca am intarziat nepermis de mult cu anuntarea castigatoarelor - ati avut rabdare cu mine si va multumesc.
  • Timpul nu mi-a permis sa ma mai ocup de blog in ultimele zile si imi pare tare rau fiindca am atatea idei de postari dar nu am cand sa scriu. Nici nu sunt genul care sa postez 2 poze si 3 randuri - vreau sa am continut bun, continut pe care mi-ar placea sa il regasesc pe alte blog-uri roz. Din acest motiv ma gandesc daca ar trebui sa mai continui cu blogul. E corect fata de voi sa postez odata pe saptamana? Eu cred ca nu prea. Ramane de vazut daca voi putea pastra blogul - mai ales ca urmeaza si dizertatia in iunie :(
Dar sa revenim la ce conteaza - premii si castigatori:

5. Colorful



Felicitari B-Andreia Daniela

6. Happy Feet



Felicitari Magda Gheorghe

7. Chick-lit junkie



Felicitari Mihaela Druga!

8. Premiu Triodeluxe




Felicitari Yady Deea!

9. Premiu Libris


Felicitari Alexandra Alistar!

Felicitari tuturor castigatoarelor!
Astept un email pe kristastips@gmail.com in maxim 48 de ore cu datele voastre.

Pupici XOXO