Labels

luni, 27 februarie 2012

Spring giveaway by FashionQueen and Krista's Beauty Tips

Este sfarsit de februarie, este momentul pentru concurs! Chiar daca in Bucuresti tocmai a inceput sa fulguiasca, eu ma bucur nespus ca suntem in ultimele zile de iarna si in cateva zile vine vine primavara!

Dupa ce ati putut admira cateva itemuri de pe site-ul FashionQueen, acum aveti sansa de a castiga o bluza foarte draguta de pe acest site, cadou din partea mea si a sponsorului de 8 Martie, ziua in care fiecare femeie trebuie sarbatorita intr-un mod special.

Premiul este cel de mai jos si il puteti vedea mai bine aici.

FashionQueen.ro - shopping online

Hello dears,

Pentru ca vremea a inceput sa semene mai mult a primavara, am hotarat ca este cazul sa facem un refresh si in garderoba. In acest post vreau sa va prezint cateva din itemurile favorite de pe site-ul FashionQueen.

FashionQueen este un magazin online unde gasiti o gama larga de produse vestimentare: rochii, jachete, incaltaminte, lenjerie intima. Puteti sa va schimbati garderoba complet intr-o singura vizita. Desi la prima vedere itemurile par mai mult pt club, gasiti hainute dragute de birou, pentru un cocktail sau pentru un date romantic.