Labels

duminică, 12 februarie 2012

Perie rotativa Remington




Hi girls,

Saptamana trecuta am fost super aglomerata cu munca si sesiunea, dar sper sa ma revansez fata de voi cu postarile de saptamana asta ;)

Azi vreau sa va prezint prietena mea buna, peria rotativa de la Remington.

Folosesc acest produs de 1 an si sunt foarte multumita de el.

Inainte sa intru in descriere, vreau sa va spun cu ce ma confrunt: par moale, destul de rar, frizzy si usor ondulat. Pana sa imi cumpar peria, foloseam fie placa de par fie feon+perie pentru a da o forma acceptabila parului.
Placa de par insa usuca foarte tare si imi deteriora parul, care oricum e afectat de blond, iar pentru a obtine o coafura rapida si reusita cu feonul si peria iti trebuie rabdare si indemanare, pe care eu nu le am tot timpul.

Aveam  nevoie de o solutie pt a-mi aranja parul rapid si bine, dimineata. Peria rotativa este aceasta solutie pentru mine.

Ce spun cei de la Remington despre perie:
Perie de par Volumising, cu tepi de diferite marimi si circumferinte, pentru o mai buna fixare a suvitei de par. Este foarte simplu de folosit avand buton de selectare a directiei de rotire. Cordonul de alimentare este pivotant si beneficiaza de un dispozitiv de agatare, deci este comod de folosit. Se inchide automat dupa o ora.
  • Putere:1000W
  • Grila invelis Ceramic cu ionizare pentru efect anti static
  • Perie invelis ceramic de 50 mm
  • Perie invelis ceramic de 38 mm
  • 2 directii de rotatie
  • 2 setari temperatura + jet de aer rece
  • Dispozitiv de agatare
Din pacate Remington a scos aceasta perie din grila de produse fara a o inlocui. Dar gasiti la Rowenta un produs similar, chiar nu cred ca e nicio diferenta.

Ce spun eu despre peria rotativa:

V-am spus deja ca sunt multumita de acest produs, dar haideti mai bine sa va arat.
De obicei ma spal pe cap seara, folosesc keratina lichida si imi usuc putin parul cu feonul, dar nu complet. Adorm cu parul semi ud, iar a doua zi parul meu arata asa:


Este usor ondulat la varfuri si fara volum. Fiind tunsa pana la umeri, bob drept uniform, am nevoie de un par perfect smooth cu varfuri putin intoarse. Aplic pe par tratamentul bifazic pentru par deteriorat de la Anian si pe varfuri un ulei pentru stralucire.


Iau pe rand suvite si folosesc peria de la jumatate in jos. Atunci cand imi coafez parul pentru o iesire in oras, aplic spuma pentru volum si folosesc peria pe parul semi ud. Impart parul in suvite mai subtiri si il indrept de la radacina. Astfel obtin o coafura cu mult volum care se mentine toata seara.


La final, mai trec o data perie doar pe varfuri pentru a le intoarce inspre interior.


Rezultatul este un par neted, fin, shiny. I luv it!
Ceea ce vedeti in imaginile de mai sus mi-a luat 10 minute, intr-o dimineata inainte sa plec la birou. Coafura va ramane in aceasta forma 2 zile, pentru ca nu folosesc niciun produs pentru fixare. Prefer sa imi simt parul moale si pufos, de aceea evit fixativul.

Spre deosebire de placa, care te ajuta sa obtii par perfect drept pentru 4-5 zile, peria da volum dar coafura se mentine mai putin.

Eu folosesc de obicei peria mare. Cea mica necesita putin mai mult timp pentru manevrare fiindca suvitele trebuie sa fie mai subtiri, dar poti obtine bucle mari.

Da, recomand acest produs pentru coafarea parului intr-un timp record, usor si fara batai de cap ;)

Pupici XOXO