Labels

miercuri, 7 decembrie 2011

Fit and Fabulous: Revicel second impression

Dragelor,

Va povesteam aici care a fost prima mea impresie după utilizarea timp de o săptămâna a cremei Revicel. Aşa cum ştiţi, în colet am primit 2 creme: una pt mine şi una pentru o prietena. Eu am ales să testez produsul împreună cu surioara mea draga. Ieri am reuşit în sfârşit să ne vedem şi să îmi povestească cum îi merge cu produsul iar acum am revenit cu feedback-ul ei.


Voi începe prin a vă spune câte ceva despre ea. Are 26 de ani, inalta şi este o fire foarte activa, mai agitată ca mine. Dintre noi două, ea e cea cu un metabolism mai bun fiindcă e mereu în mişcare.Cauza celulitei grad 2 în cazul ei este mancatul nu tocmai sanatos, pranzul luat pe fuga, cinele tarzii. A fost destul de incantata sa incerce produsul, sa vedem ce rezultate obtinem fiecare.

Ritualul ei: Aplicare de 1-2 ori pe zi dimineata/seara prin masaj usor.

Prima impresie:
Ambalajul este adorabil, te atrage sa folosesti produsul. "Cand vad recipientul va gandesc ca folosesc crema pentru a fi mai frumoasa, nu pentru ca as avea o problema in prezent", parere cu care sunt complet de acord. In cazul ei pielea se inroseste si se incalzeste, arde putin, insa nedureros. Senzatia aceasta se mentine si cateva ore sau chiar reapare in timpul zilei, dar nu deranjeaza prea tare.

Mirosul este unul placut, chiar si dupa ce folosesti crema mult timp nu devine deranjant. Textura este placuta, cremoasa, fina, ceea ce face aplicarea facila si intr-un timp foarte scurt. Dupa aplicare, dincolo de inrosirea usoara, pielea ramane fina si hidratata.

Rezultate:
"Piele mai neteda, mai ferma. Parca si celulita pare putin diminuata, dar nu sunt sigura."  Sora mea nu a binevoit sa aplice un masaj riguros, asa cum am facut eu... si cand sunt riguros ma refer la usoarele vanatai pe care le am pe coapse. Probabil din cauza aceasta ea nu e data pe spate de produs.

Concluzie: Un produs anticelulitic bun, printre putinele de pe piata. Pentru rezultate se recomanda folosire indelungata  plus masaj.

Multumim draga mea pt feedback-ul tau :*
Eu revin saptamana aceasta cu un update privind rezultatele mele.

Pupici XOXO