Labels

miercuri, 14 decembrie 2011

Review: Eyebrow Kit ELF



Dragelor,

Inca 10 zile pana la Craciun si nu am terminat de cumparat cadourile. Probabil imi voi rezerva weekendul pentru cumparaturile finale. Voi cum stati cu lista de cumparaturi? Perioada de dinainte de Craciun este minunata pentru mine; sunt mai calma, mai fericita, putine lucruri pot sa ma afecteze. De aceea declar deschis ca EU CRED IN MOS CRACIUN - doar pentru simplu fapt ca imi aduce putin echilibru si pace, elimina o buna parte din stres si face ca lucrurile, oricat de rele, sa se rezolve!

Revening la beauty stuff, azi vreau sa va vorbesc despre kit-ul pentru sprancene de la ELF. Eu am parul natural un blond cenusiu sau satenul acela foarte deschis cu reflexe. De cativa ani ma vopsesc, in acest moment sunt blond auriu. Nu vreau sa imi vopsesc si sprancene fiindca ar disparea complet, plus ca mie mi se pare ca arata cel putin ciudat. Cand optez pentru un creion de sprancene, aleg ceva care sa se potriveasca culorii mele naturale, dar care sa se potriveasca si cu nuanta parului. In acest moment de exemplu nu as putea folosi un creion identic cu nuanta mea naturala fiindca sprancenele ar parea prea conturate, ar iesi in evidenta urat si m-ar face sa par furioasa si trista tot timpul.

Pana acum cateva saptamani am folosit un creion de la Flormar, cea mai deschis nuanta cred. Ca si culoare mi se potrivea, dar incarca putin, mai ales ca asa cum veti observa in imaginile de mai jos, am ceva goluri care trebuie acoperite bine.

Nu puteam rata promotia cu 30% reducere la produsele din gama Studio, asa ca am facut o noua comanda ELF, printre produse fiind si kit-ul pentru sprancene nuanta Ash.

Am inteles din diverse review-uri de pe net ca ar fi cea mai deschisa nuanta. Eu am ales-o fiindca m-am gandit ca se va potrivi mai bine cu sprancenele mele naturale si atunci efectul va fi mai natural, mai frumos.


Ce spune producatorul:

Obtineti sprancene mai pline, mai groase si mai bine conturate! Ceara pigmentata defineste si da forma sprancenelor, iar pudra cu pigment de culoare le da un aspect perfect arcuit.
Pensula cu peri de taklon are doua capete,unul fiind folosit pentru arcuire iar celalalt pentru umplere. Acest duo ofera un aspect natural sprancenelor, care se pastreaza timp indelungat.

INSTRUCTIUNI

-Utilizati gelul pigmentat pentru a defini si a da forma sprancenelor, cu pensula unghiulara pentru a trasa linii precise
- Aplicati culoarea cu pudra pigmentata, folosind pensula blending, pentru a obtine un look natural minunat.
Ce spun eu:
Imi place acest kit, intr-un timp putin mai lung decat imi lua cand foloseam creionul obtin sprancene conturate foarte natural. Il folosesc asa cum ne propun si cei de le ELF - utilizez pensula oblica pentru a aplica ceara si apoi pensula normala pentru pudra. La sfarsit folosesc o perie pentru sprancene pentru a elimina orice exces. Imi pozele de mai jos veti observa ca nu le-am periat foarte bine, sincer eu nu mi-am dat seama pe moment, doar ulterior cand am editat imaginile.

O perioada am folosit peria Small Angled din gama Studio ELF, dar mi-am dat seama ca si mini periuta din kit face o treaba la fel de buna.


Am vorbit, v-am povestit... Suficient! Imaginile conteaza. Aveti mai jos imaginile cu sprancenele mele la 2 saptamani?! de la ultima vizita la cosmeticiana inainte de a folosi kitul, dupa ce am aplicat ceara si la final - din 2 unghiuri diferite.


Frontal natural
Frontal ceara
Frontal final

Lateral natural

Lateral ceara

Lateral final

Pupici XOXO!