Labels

vineri, 6 ianuarie 2012

Review: Rujuri ELF



Astazi e o zi minunata pentru mine:
  • este vineri - desi m-am intors miercuri la birou, am facut eforturi supraomenesti sa supravietuiesc acestei saptamani
  • este o zi de Boboteaza foarte calduroasa si placuta
  • am primit coletul cu noul meu aparat Relax & Tone - atat de necesar dupa sarbatori
  • am primit premiul castigat pe blogul It'sFridaySomewhere - Iti multumesc Oana!
  • se implinesc 2 luni de la primul meu post
Le multumesc din suflet fetelor care ma citesc fiindca asta ma face sa imi doresc sa scriu posturi mai amanuntite si sa aloc mai mult timp acestei pasiuni - micul meu blog. Va pregatesc si o surpriza pentru weekend, dar nu am reusit inca sa ajung la cumparaturi.

Pentru azi v-am pregatit niste poze cu rujurile mele ELF.
Am 4 nuante din gama Essential: Gypsy, Flirtatious, Seductive si Sociable. Sunt destul de multumita de toate aceste rujuri. Cred ca raportul calitate-pret este unul din cele mai bune. Nu as da insa mai mult de 15 ron pe un ruj ELF, cand exista alternativa Flormar.


Pana acum nu am avut probleme cu ele. In prima comanda am ales nuantele Gypsy si Seductive, dar la putin timp Seductive s-a rupt. Am incercat metodele de pe net pentru a-l repara, dar nu au functionat. Nuanta fiind geniala, am comandat un nou ruj. Am fost surprinsa sa constat ca textura rujului a fost usor diferita: daca cel din prima comanda era mai mat, gros si se intindea putin mai greu, rujul Seductive din a doua comanda se intinde foarte usor, este mai fin si putin lucios.

Mi se pare destul de ciudat sa difere textura pentru acelasi produs in functie de lot, dar din fericire diferenta nu a fost una majora. Toate cele 4 rujuri se aplica bine - pot fi folosite usor pentru un look foarte natural, sau intens pentru acoperire completa. Primele 3 sunt mate, iar Sociable contine particule de sclipici care din pacate nu se vad in poze. Din acest motiv este si cel mai putin confortabil de purtat - acele bucati argintii se simt pe buze si este putin neplacut.

Avantajul principal al acestor rujuri este pretul extrem de mic, 8 ron. Ai ocazia pentru o suma decenta sa incerci multe nuante de ruj pe care poate nu ai avea curajul sa le cumperi in mod normal - este cazul meu cu nuanta Gypsy. Avand tenul deschis, ma feresc de rujurile in nuanta inchise, dar am riscat sa imi cumpar o nuanta deosebita si am descoperit ca ma prinde minunat.

Suficient cu povestile, stiu ca vreti sa vedeti poze :)

Swatch Gypsy

 Gypsy
Swatch Flirtatious

 Flirtatious

Swatch Seductive

Seductive
Swatch Sociable

Sociable

E greu sa aleg o nuanta preferata, dar cred ca voi opta pentru Seductive fiindca este foarte usor de purtat, indiferent de machiajul ochilor.
Care e nuanta voastra preferata?

Pupici XOXO