Labels

miercuri, 4 ianuarie 2012

Review: Yves Rocher dizolvant oja

Incep prin a va ura un an nou minunat plin de bucurii si impliniri! Cel mai bun an dintre toate!

Eu tocmai m-am intors din concediu si sunt inca on vacation mode, ceea ce nu e tocmai bine avand in vedere ca am inceput si munca. Pentru ca am fost la munte, intr-o zona mai putin populata, abia am avut semnal la telefon, nici urma de 3G. Daca as fi stiut, v-as fi anuntat din timp de lipsa mea.

Despre rezolutii sau planuri pentru anul nou nu o sa va povestesc. Pentru mine anul care a trecut a fost un an bun - la munca bine, la facultate bine, acasa bine. Anul acesta insa voi avea dizertatia, imi doresc sa schimb compania la care lucrez (jobul imi place) plus sa fiu o iubita mai buna - de aceea nu imi fac planuri - sa vina fiecare pe rand, sa le fac fata cu brio si sa fiu fericita cu mine. Asta imi doresc cel mai mult de la noul an.

Stiu ca v-ati saturat de mesajele de sarbatori, asa ca hai sa trecem la review-ul pe care vi l-am pregatit.

Mi-am comandat dizolvantul de oja la ultima comanda Yves Rocher fiindca imi doream cadoul din catalogul respectiv si nu vroiam sa cheltui multi bani pentru a-l primi - parfumul Comme une Evidence. Asa ca am optat pentru acest dizolvant care a costat 11 ron daca tin bine minte - era in promotie cu 50% reducere.

Nu am mai folosit pana acum acasa dizolvant fara acetona, de obicei optez pentru cel 2 in 1 de la Farmec care mi se pare destul de bun. Am primit in colet sticla intacta, asa cum o vedeti mai jos. Mi-a placut culoarea rozalie a dizolvantului, dar cand am deschis sticla m-a lovit mirosul puternic - foarte asemanator cu cel al acetonei clasice. Nu ma deranjeaza in mod deosebit, dar aveam alte asteptari de la acest produs.


La ingrediente nu regasim Acetone, dar apare Ethyl Acetate care cred eu ca este tot un fel de acetona sau cel putin miroase foarte asemanator. Dizolvantul contine si ulei de ricin si ulei de migdale care lasa unghia mai putin uscata decat alte produse.

Mi-am sters unghiile cu acest dizolvant si oja s-a luat destul de greu (folosisem un rosu aprins) si m-am murdarit de oja pana la incheieturi. Am crezut ca este din cauza ojei, dar dupa mai multe utilizari pot afirma ca acest dizolvant nu elimina oja la fel de usor precum altele.

Cand foloseam dizolvantul Farmec o discheta gigantica era suficienta pentru a-mi curata oja de la ambele maini. Dar cu acest produs trebuie sa folosesc cel putin 2 dischete pentru a nu ramane plina de oja.

Ceea ce imi place la acest produs este ca nu usuca unghiile si dupa folosire se simte un parfum placut care se pastreaza cateva ore. Chiar si cuticulele par mai putin agresate de cand folosesc acest produs chiar daca nu am schimbat crema hidratanta.

Nu va recomand insa sa luati dizolvantul Yves Rocher in concediu cu voi. Desi am inchis bine tubul, si la dus si la intors mi-a curs in bagaj. Va dati seara ce surpriza am avut cand am ajuns la destinatie si pensulele mele erau murdare de acetona.  Nu inteleg de ce nu a curs si cand l-am primit in comanda; poate am busit eu bagajul de pereti si din cauza asta a curs, cine stie?

Per total:
Plusuri:
  • Miros placut dupa 1 minut de la aplicare
  • Nu contine acetona
  • Nu usuca unghia, chiar o hidrateaza usor

Minusuri:
  • Pret de lista mare (22 de lei)
  • Nu curata bine oja
  • Miros neplacut la aplicare
Nota: 7/10
Pret: 11-22 ron
Il voi mai cumpara? Probabil ca nu...

Multi pupici in noul an XOXO