Labels

luni, 27 februarie 2012

Spring giveaway by FashionQueen and Krista's Beauty Tips

Este sfarsit de februarie, este momentul pentru concurs! Chiar daca in Bucuresti tocmai a inceput sa fulguiasca, eu ma bucur nespus ca suntem in ultimele zile de iarna si in cateva zile vine vine primavara!

Dupa ce ati putut admira cateva itemuri de pe site-ul FashionQueen, acum aveti sansa de a castiga o bluza foarte draguta de pe acest site, cadou din partea mea si a sponsorului de 8 Martie, ziua in care fiecare femeie trebuie sarbatorita intr-un mod special.

Premiul este cel de mai jos si il puteti vedea mai bine aici.


Ce trebuie sa faci pentru a castiga?
1. Sa imi dati LIKE pe Facebook
2. Sa dati LIKE paginii de FB FashionQueen
3. Sa dati share pe Facebook acestui post (share public astfel incat sa pot vedea postarea cand intru pt verificare si cu tag: @Krista's Beauty Tips)
LATER EDIT: Daca nu puteti da tag, puteti da share PUBLIC la poza giveaway-ului de pe Facebook.
4. Adresa de email - pt contact

Pentru 1 sansa in plus:

5. Sa ma urmariti prin GFC

Pentru ca sunt fete care nu folosesc google sau nu urmaresc bloguri prin GFC, am hotarat ca pt a participa la acest giveaway trebuie doar sa ai cont de FB!

Pentru inscriere trebuie sa completati form-ul de mai jos. Giveaway-ul este deschis din acest moment si pana pe 8 Martie ora 15:00. Castigatoarele vor fi anuntate cel tarziu vineri 9 Martie si vor avea la dispozitie 24 de ore pentru a da un semn la kristastips@gmail.com. Premiile vor fi expediat direct de catre sponsorul FashionQueen.ro, caruia ii multumesc pt acest frumos cadou pe care il face cititoarelor blogului meu.

Mult Succes!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu