Labels

marți, 8 noiembrie 2011

New Miss World

Weekendul acesta a avut loc a 60a editie Miss World. Castigatoarea este Miss Venezuela, Ivian Lunasol Sarcos Colmenares.

Tânăra din Venezuela, care provine dintr-o familie cu 13 copii, lucrează în domeniul audiovizualului şi vorbeşte o singură limbă - spaniola ((nota personala: Oare cum o sa se inteleaga Miss World in spaniola cu copiii orfani?).
"Cred că următoarea Miss World trebuie să fie o femeie raţională, care îşi asumă responsabilităţile", a declarat Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, duminică, cu puţin timp înainte de a fi încoronată.
"Viitoarea Miss World trebuie să se consacre acestei organizaţii (Miss World) şi să ajute persoanele care au nevoie de suport. Trebuie să fie o femeie frumoasă, cu o inimă mare", a adăugat ea.
Concursul, difuzat de televiziuni din 150 de ţări, a fost urmărit de aproximativ 1 miliard de telespectatori.
România a fost reprezentată în finala concursului Miss World 2011 de Alexandra Stănescu, din judeţul Dâmboviţa. Alexandra este studentă în anul al III-lea la o facultate de comunicare şi relaţii publice şi doreşte să lucreze în televiziune (nota personala: sa fie asistenta la TV). Printre pasiunile ei se numără lectura, călătoriile şi dansul.
(...)
În acest timp, în afara parcului de expoziţii londonez, aproximativ 50 de feministe (nota personala: femei urate) manifestau contra acestui concurs, pe care îl consideră sexist. "A fi femeie nu este o competiţie" şi "Sexismul este urât!" se putea citi pe pancartele lor.
Personal, mi se pare mult mai ok Miss World decat Miss Univers, care este mai degraba o afacere a lui Donald Trump. Aveti mai jos cateva poze sa vedeti cat de draguta e noua miss:



Ahhh, s-a emotionat pana la lacrimi saraca de ea :)

Souce:
http://www.mediafax.ro/
http://dailypicfwd.blogspot.com/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu