Labels

luni, 7 noiembrie 2011

Review: Lapte demachiant hidratant Elmiplant

Eu consider demachierea un pas esential la finalul fiecarei zile, pentru a elimina orice urma de machiaj. Sigur stiti deja asta, dar nu strica sa ne reamintim. Fara o demachiere corecta nu exista ten sanatos, un ten frumos. Voi povesti intr-un post viitor care este ritualul meu pt curatarea tenului.

Acum vreau sa va prezint un demachint usor, hidratant si parfumat: Lapte demachiant hidratant Elmiplant pentru ten normal si mixt cu nectar de gutuie si vitamina E.

Ce spun ei: Curata delicat tenul cu un cocktail reconfortant de ingrediente active naturale. Bucura-te de beneficiile Nectarului de Gutuie, un ingredient care mentine echilibrul optim de hidratare al pielii. Intretine frumusetea pielii cu Vitamina E, un eficient agent antioxidant cunoscut pentru proprietatile sale reparatoare.



Actiune: Acest lapte demachiant delicat indeparteaza eficient impuritatile si machiajul, in timp ce textura sa non-grasa lasa pielea sa respire.

Folosire: Aplica pe fata si gat, folosind o discheta demachianta si maseaza usor pentru a indeparta machiajul.


Ce spun eu: Ok, descrierea este un pic cam exagerata, bombastica. Dar mie imi place acest produs. Indeparteaza machiajul eficient si usor. Doua dischete cu acest produs sunt suficiente pentru a indeparta machiajul (cu exceptia ochilor, pentru care folosesc demachiant special). Am folosit produse (Nivea, despre care va voi povesti), care se imbiba in discheta si nu se amesteca bine pentru a emulsiona machiajul si murdaria.
Ce imi mai place la acest produs este mirosul de fructe fantastic. Foarte placut, deloc fals. Chiar din cauza acestui lucru l-am cumparat.
Last, but not least, tenul arata destul de bine dupa demachiere - curat, mat, sanatos. Nu stiu cum reationeaza dupa mai multe ore fiindca eu folosesc imediat si crema. Nu este necesar un tonic fiindca nu lasa pelicula grasa.

Nu tin foarte mult la ingrediente, dar pentru cine e interesat aveti mai jos lista destul de lunga.
Nu contine parabeni.


E lichid, dar nu apos, tocmai potrivit pentru a curata machiajul eficient:


Dupa aplicare pielea nu este grasa, de parca tocmai ai aplicat un gel, si nu un demachiant lichid:


Nu sunt fan al produsele romanesti, adica faptul ca un produs e Elmiplant sau Gerovital nu ma influenteaza in cumpararea acestuia. Transformarea pe care a avut-o ca brand Elmiplant il apropie foarte mult de Garnier - gama din portofoliu L'oreal care pune accent pe extractele naturale pe care le contin produsele si pe eficienta acestora.
Ma indoiesc ca s-a apropiat vreo gutuie de acest demachiant, dar asta nu conteaza pentru mine.

Si ca rezumat...
Plusuri:
+ demachiaza eficient
+ parfum placut
+ senzatie placuta, confortabila dupa utilizare
+ ambalaj atragator, usor de folosit
+ pret mic (aprox 10 lei)

Minusuri
- lista lunga de ingrediente

Nota: 9
Il voi mai cumpara: Probabil

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu