Labels

duminică, 20 noiembrie 2011

Review: Demachiant pt ochi Balea

In machiajul zilnic rimelul este nelipsit! Daca adaug si un creion dermatograf si unul de sprancene, machiajul ochilor devine greu de inlaturat. Pentru ca incerc sa imi protejez cat se poate aceasta zona foarte sensibila, folosesc doar demachiant special pt a inlatura machiajul.

Azi vreau sa va vorbesc despre demachiatul pt ochi Balea, cel fara ulei. L-am cumparat desigur de la DM, impreuna cu multe alte produse. Cred ca este valabil pentru fiecare ca atunci cand mergi la DM, pleci cu plasa plina de produse de ingrijire.




Probabil cunoasteti deja produsul, dar aveti in acest post o parere PRO in plus, in cazul in care nu v-ati convins inca sa il cumparati. Partea cea mai buna la acest produs este ca face ceea ce promite, adica indeparteaza machiajul eficient, nu irita ochii, nu este nevoie sa insisti pentru inlaturarea rimelului si nu lasa o pelicula uleioasa. Probabil din acest motiv eu recomand aceasta varianta in locul celei cu formula bifazica, care lasa pielea grasa din cauza uleiului pe care il contine.


Aplicat pe discheta este transparent (ceea ce e bine fiindca nu contine coloranti inutili) si are un parfum placut, de plante. Lista ingredientelor este destul de lunga, dar mai scurta decat la demachiantul bifazic Sephora de exemplu.
Pt un machiaj natural: rimel,+ creion + putin fard o discheta este suficienta pentru 1 ochi. Avand in vedere pretul foarte mic (7 lei) la cantitatea de 100 ml, nu cred ca cineva va incerca sa faca economie cand foloseste acest produs.


Daca folositi rimel, este obligatoriu sa va demachiati cu un produs special, usor, pt a putea elimina in intregime machiajul, fara a irita prea tare pielea.Nu toate produsele DM incercate m-au multumit, dar acest demachiant chiar merita cumparat.

Si ca rezumat...
Plusuri:
+ demachiaza eficient
+ parfum placut
+ nu lasa pielea uleioasa
+ pret mic (aprox 7 lei)

Minusuri
- eu nu am gasit

Nota: 10
Il voi mai cumpara: Da!

Voi ce demachiante pt ochi folositi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu